Görele Lisesi Öğrencilerinden 'türkü Gecesi'

Giresun'un Görele ilçesinde Görele Lisesi Müzik Öğretmeni Selvan Hocaoğlu ve okulun müzik kulübü öğrencileri tarafından...

Giresun'un Görele ilçesinde Görele Lisesi Müzik Öğretmeni Selvan Hocaoğlu ve okulun müzik kulübü öğrencileri tarafından hazırlamış olduğu 'Türkü Gecesi' düzenlendi.

Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen geceye Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Görele Lisesi müzik öğretmeni Selvan Hozaoğlu'nun yönettiği, Türkü Gecesi'nde öğrenciler beraber ve solo türküler seslendirdiler. Geceye katılan konuklar zaman zaman türkülere eşlik ederlerken bu gibi etkinliklerin daha sık yapılmasını dile getirdiler. Gece, Görele Lisesi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterilerinin ardından sona erdi. Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Müzik Öğretmeni Selvan Hocaoğlu'na korodaki öğrencilere ve saz ekibine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Geceye katılan İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu Müzik Öğretmeni Selvan Hocaoğlu'na çiçek vererek teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: