Görele Lisesi'nden Türk Halk Müziği Konseri

Görele Lisesi öğrencileri Türk Halk Müziği Konseri düzenledi.

Görele Lisesi öğrencileri Türk Halk Müziği Konseri düzenledi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'ndeki konsere, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Gülşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selçuk Katırcıoğlu, siyasi partilerin başkanları, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul müdürü Şenel Dede, burada yaptığı konuşmada, okulun öğrencileri tarafından düzenlenen konserin keyifli dakikalar yaşattığını belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Eğitimde sosyal ve kültürel etkinliklerin yeri çok önemli. 2011-2012 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına az bir süre kala öğrencilerimiz geleceğini güvence altına alacak birçok sınava katılacak. Bu anlamda bizler de öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla öğrencilerimizi sınavlarına motive etmek için böyle bir gece hazırladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konserde, öğrenciler koro ve solo türküleri seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: