Görele Omurilik Felçliler Derneği'nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye desteği

Görele Omurilik Felçlileri Derneği, ilçedeki omurilik felçlisi Coşkun Kulein'e tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Görele Omurilik Felçlileri Derneği, ilçedeki omurilik felçlisi Coşkun Kulein'e tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Dernek Başkanı Bülbül Genç, engellilerin daha fazla sevgi ve yardıma ihtiyacı olduğunu, bu kapsamda dernek olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Genç, derneğe kayıtlı hiçbir engelli vatandaşı mağdur etmemeye çalıştıklarını, her konuda dertlerine ortak olduklarını ifade ederek, "Hayırsever vatandaşlarımız tarafından derneğimize bağış yapılarak 200 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 20 engelli vatandaşımıza akülü araba, 2 kişinin ulaşımında rahat edebilmesi için yolunu, 2 kişiye de ev yaptırarak, bağışta bulunduk. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımızı da hastanelerde tedavi ettiriyoruz. Yardımlarımız kapsamında omurilik felçlisi vatandaşımız Coşkun Kulein'e de tekerlekle sandalye desteğinde bulunduk" dedi.

Reklam
Reklam

Kulein ise Karadeniz Bölgesi'nde aktif olarak faaliyet gösteren derneğin varlığını bir şans olarak gördüklerini belirterek, katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz