Görele'de Boğulma Olaylarına Karşı Broşür Dağıtıldı

GİRESUN (AA) - Görele İlçe Jandarma Komutanlığınca "Akıntıya Tutulma Yaşama Tutun" sloganı kapsamında boğulma olaylarına karşı bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Görele İlçe Jandarma Komutanlığınca "Akıntıya Tutulma Yaşama Tutun" sloganı kapsamında boğulma olaylarına karşı bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Jandarmanın sorumluluk bölgelerindeki plajlarda vatandaşlara dağıtılan broşürlerin içinde "akıntı zayıfladığında sahile değil yanlara doğru yüzerek akıntıdan kurtulun, her zaman su üzerinde kalmaya çalışıan ve elinizi kaldırarak yardım isteyin" gibi bilgiler yer aldı. Vatandaşlardan ayrıca plajlarda ve çevrede rahatsızlık verici durumların 156 Jandarma hattına bildirilmeleri istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz