Görele'de Kitap Sergisi Açıldı

Görele'de Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Kütüphanesi'nde kitap sergisi açıldı.

Görele'de Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Kütüphanesi'nde kitap sergisi açıldı.

Sergiye, Kaymakam Ünal Kılıçarslan, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Belediye Başkan Vekili Halil Ekiz, Görele Cumhuriyet Savcısı Günay Güner, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Kılıçarslan, açılışta yaptığı konuşmada, kamuoyunda kütüphane konusunda olumlu çağrışım oluşturmak, kitap, kütüphane ve okuma kültürü konularında toplumsal algıyı yükseltmek gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kılıçarslan, "Kütüphaneler, toplumun kültürel kalkınmasında önemli rol oynayan, halkımızın bilgi edinme gereksinimini karşılayan, bireysel ve yaşam boyu öğrenme çabalarını destekleyen, başta çocuklar olmak üzere, bölge halkında okuma kültürü ve kütüphane kullanma alışkanlığı yaratan, toplumun bilgi okuryazarlığı becerisi kazanmasını ve gelişmesini sağlamaktadır. Bu vesileyle 49.Kütüphaneler Haftası'nı kutlarım" dedi.

Muhabir: Kamil Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: