Görele'de öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Görele Belediyesi'nce, ilçe genelindeki ilköğretim öğrencilerine diş fırçası ve macun dağıtıldı.

Görele Belediyesi'nce, ilçe genelindeki ilköğretim öğrencilerine diş fırçası ve macun dağıtıldı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede merkez ve köy okullarında eğitim gören öğrencilere 'Daha sağlıklı dişler, daha sağlıklı gülücükler' sloganıyla 5 bin 500 adet diş fırçası ve macunu dağıttıklarını söyledi.

Melikoğlu, öğrencilere ağız ve diş sağlığı bilincini geliştirmek, diş fırçalama alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarına değinerek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gençlerimiz ve çocuklarımızın diş sağlığının önemli olduğunu anlamalarını istiyoruz. Bilindiği gibi ağız ve diş sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçası. Bizler de bu anlamda sağlıklı nesiller yetiştirmek adına böyle bir kampanya başlattık. Bu kampanyada ilçemiz tüm merkez ve köy okullarına diş fırçası ve macunu dağıttık."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: