Görele’de Protokol Üyeleri Açılışta Buluştu

Giresun’un Görele ilçesinde Billur Ticaret ikinci şubesini açtı.Halil Turan Nebioğlu işletmeciliğindeki Billur Ticaret beyaz eşya...

Giresun’un Görele ilçesinde Billur Ticaret ikinci şubesini açtı.

Halil Turan Nebioğlu işletmeciliğindeki Billur Ticaret beyaz eşya ve küçük ev aletleri mağazası açıldı. Açılışa Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Ören Belde Belediye Başkanı Habib Usta, Karabörk Belde Belediye Başkanı Ömer Karaman, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, MHP İlçe Başkanı Muhammet Demirbaş, İlçe Müftüsü İsa Kaynak ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Hasan Ali Yücel Caddesi Hasanağa Merkez Camii karşısında açılan mağazanın hizmete girdiğini belirten Halil Turan Nebioğlu, “Yeni yerimizde hızlı, güvenilir hizmetimizle ve güler yüzümüzle sizleri bekliyoruz. Kalite politikamız ve kaliteye verdiğimiz değerden yola çıkarak müşterilerin değişen ve gelişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayıp yaşamlarını daha iyi kılmayı amaçlayan firmamız bu yolda emin adımlarla ilerleyecektir. Asıl hedefimiz bugün en çok güven duyulan uluslar arası ve yerli markaların bir arada bulunduğu konsept bir mağaza açmaktır. Böylece Görele’yi merkez ilçe haline getirmeyi ve yeni istihdam alanları oluşturmayı amaçlıyoruz. Amacımız yeni açtığımız şubemizle birlikte halkımıza yılların verdiği tecrübemizle müşteri memnuniyetinden ödün vermeden hizmet etmektir” dedi.

Mağazanın, Görele’nin en güzel ve uğrak yerlerinden birine açıldığını kaydeden Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise “Değerli hemşerilerim biz bu gün burada sevinç gününde Halil Turan Nebioğlu’nun sevincine sevinç katmak için buradayız. Ben bu hizmetin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah müşteri memnuniyetini sağlayarak Allah kazancına bereket versin” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Billur Ticaret’in kurdelesini Kaymakam Kılıçarslan’la Belediye Başkanı Melikoğlu birlikte keserek hizmete açtı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: