Görele'de "Sterilizasyon Ve Dezenfeksiyon" Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

GİRESUN (AA) - Görele Halk Eğitim Merkezi'nce (HEM) "Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon" kursunda başarı gösteren 19 kursiyere belgeleri verildi.

Görele Halk Eğitim Merkezi'nce "Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon" kursunda başarı gösteren 19 kursiyere belgeleri verildi. HEM Müdürü Selim Kul, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursa engelli vatandaşların da katıldığını belirtti. Engelli vatandaşların en iyi şartlarda eğitim almaları için kursu Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi eğitim salonunda düzenlediklerini ifade eden Kul, " Bu kursa katılan 36 kursiyerden başarılı olan 19 kursiyerimize belgelerini verdik. Kursumuza katılan kursiyerlere, sterilizasyon ve dezenfeksiyon bilgilerinin yanı sıra hijyen, ilk yardım ve pratik sağlık bilgileri de verildi" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz