Görele'de Üst Yapı Çalışmaları

Görele'de üst yapı çalışmaları kapsamında 3 bin 480 metre yol asfaltlama ve 3 bin 411 metre yol betonlama çalışması yapıldığı

Görele'de üst yapı çalışmaları kapsamında 3 bin 480 metre yol asfaltlama ve 3 bin 411 metre yol betonlama çalışması yapıldığı bildirildi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, yaptığı açıklamada ilçedeki yol asfaltlama ve betonlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Temmuz ayında faaliyete geçen asfalt plentiyle 2 bin 300 ton asfalt üretimi yaptıkları bilgisini veren Melikoğlu, şunrları kaydetti:

"Yaklaşık 3 bin 480 metre yol asfaltlama çalışması yaptık. Bunun dışında ilçemiz yollarında 3 Bin 411 metrede yol betonlama çalışmaları yaptık. İlçemizde başlattığımız üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu doğrultuda belediye ekiplerimizi de eğitiyor, gerekli takviyeleri yapıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler Görele'nin her alanda büyümesi, gelişmesi içindir."

Reklam
Reklam

Melikoğlu, çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Kamil Yılmaz / Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: