Görele’ye 112 Acil Yardım Ve Sağlık İstasyonu Kuruluyor

Giresun’un Görele ilçesine modern bir 112 Acil Yardım ve Sağlık İstasyonu binası inşaatına başlandı.Sağlık Bakanlığı...

Giresun’un Görele ilçesine modern bir 112 Acil Yardım ve Sağlık İstasyonu binası inşaatına başlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan bir proje kapsamında, Türkiye genelinde 100'den fazla yapılması planlanan 5 yıldızlı otel görünümündeki 112 Acil Yardım ve Sağlık istasyonlarından birinin de Görele ilçesi Yeşiltepe Mahallesi Görele Kapalı Spor Salonu yanında yapılmaya başlandı. Personel ve ambulans şoförlerinin bekleyeceği istasyon 100 metrekaresi kapalı olmak üzere 200 metrekarelik alandan oluşuyor.

Reklam
Reklam

Sağlık istasyonda 2 oda, mutfak, tuvalet, duş yerleri ve depo bulunacak.112 Acil Yardım ve Sağlık Hizmeti’nin daha etkin ve kaliteli yapılması amaçlanan istasyonda görevli ekiplerin olaylara en kısa sürede ulaşması hedeflenirken istasyonun yaklaşık 15- 20 gün sonra hizmete gireceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: