Göreme Belediye Başkanı Cingil'den Yeni Yıl Mesajı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, "Beldemiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutla yeni bir

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, "Beldemiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutla yeni bir yıla giriyoruz" dedi.

Cingil, yayımladığı mesajında, Türkiye'nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2013 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ettiğini ifade etti.

Cingil, mesajında şunları kaydetti:

"Beldemiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutla yeni bir yıla giriyoruz2013 yılının beldemize, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Göremeli hemşehrilerimizin rahat ve huzur içinde olmalarını beldemizin kalitesinin artması için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisindeyiz. Beldemiz son yıllarda ciddi bir değişim ve gelişim hamlesine girmiştir. Bu hamlemizin daha geliştirerek beldemizi dünya merkezleri arasına getirmek en büyük hedefimizdir. Bu alanda hepimize düşen ciddi sorumluluklar vardır. Amacımız beldemizi en iyi standartlara taşımaktır.

Reklam
Reklam

Bu duygularla, yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının insanlığa barış getirmesini, beldemizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini, yeni yılın güçlü bir sezon getirmesini temenni ediyor, bütün hemşehrilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: