Görev Yerleri Değişen Sakarya İl Müftü Yardımcıları Ve İlçe Müftülerine Veda Programı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 15 Temmuz 2012 tarihli “İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Atama ve...

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 15 Temmuz 2012 tarihli “İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi” ile görev yerleri değişen Sakarya il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerine veda programı düzenlendi.

Sakarya İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaparken Zonguldak İl Müftü Yardımcılığına atanan Fehmi Malakçı, İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaparken Kocaeli Çayırova ilçe müftülüğüne atanan Yusuf Akkuş, Arifiye İlçe Müftülüğü görevini yürütürken Afyon İl Müftü Yardımcılığına atanan Osman Danışman, Erenler İlçe Müftüsü iken Kastamonu İl Müftü Yardımcılığına atanan İsmail Hakkı Selim, Ferizli İlçe Müftüsü olarak görev yaparken Yalova İl Müftü Yardımcılığına atanan Halil Eriş ve Geyve İlçe Müftüsü olarak görev yaparken Denizli Sarayköy İlçe Müftülüğüne atanan Hüseyin Duran’ın yeni görev yerlerine atanmaları dolayısıyla Sakarya Müftülüğü tarafından bir veda programı düzenlendi.

Reklam
Reklam

İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin tamamının hazır bulunduğu veda programında bir konuşma yapan Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, görev yerleri değişen il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerine görev yaptıkları süre içerisindeki başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, Sakarya’da yaptıkları başarılı çalışmaların yeni görev yerlerinde de devam etmesini diledi.

Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen veda programında; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli tarafından görev yerleri değişen il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerine günün anısına birer plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz