Görevde Yükselme Eğitimleri Başladı

Uludağ Üniversitesi(UÜ)’nde ilan edilen 50 şef, 50 memur ve 10 şoför kadrosuna talip olan adaylar...

Uludağ Üniversitesi(UÜ)’nde ilan edilen 50 şef, 50 memur ve 10 şoför kadrosuna talip olan adaylar için görevde yükselme eğitimleri başladı.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde başlayan eğitimlere, şef kadroları için 147, memur kadroları için 31, şoför kadroları için de 2 aday olmak üzere toplam 180 personel katılıyor.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’un açılış konuşmasıyla başlayan eğitimler, 28 Eylül'de sona erecek.

Eğitimlerde adaylara Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Anayasa, devlet teşkilatı mevzuatı, dilbilgisi ve yazışma, halkla ilişkiler, ulusal güvenlik, etik davranış ilkeleri ve karayolları trafik yönetmeliği (şoför adaylarına) gibi çeşitli konular ayrıntılı olarak ele alınıyor. Görevde yükselme sınavı ise 14 Ekim'de ÖSYM tarafından Ankara’da yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: