Görevinden Ayrılan Hastane Yöneticilerine Plaket Verildi

Nevşehir'de Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde oluşturulan yeni yapılanmada 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği 01...

Nevşehir'de Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde oluşturulan yeni yapılanmada 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği 01 Kasım 2012 tarihinde hizmete giren Kamu Hastaneler Birliği nedeniyle yöneticilik görevlerinden ayrılan başhekim, başhekim yardımcıları, hastane müdür ve yardımcıları ile başhemşire ve yardımcılarına teşekkür plaketi verildi.
İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yaparken, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine getirilen Dr. Atilla Oğuz Boyalı, hastane yönetimindeki görevinden ayrılan personellerle biraraya geldi.
Görevden ayrılan personele kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Atilla Oğuz Boyalı, “Sağlık Bakanlığı’nda hastanelerin performanslarını, hasta memnuniyetlerini, hastane çalışmalarını sürekli gelen verilerle takip ediyorduk. Dr.İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi’nden de sürekli başarılı ve olumlu çalışmalar duyuyor ve gözlemliyorduk. Bu sürece katkı sağlayan tüm yönetimdeki görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Genel Sekreterliğimiz bünyesinde 663 sayılı Kamu Hastaneleri Kurumu kapsamında bizlerde bakanlıkça bu görevlere sözleşme yaparak geldik. Bu oluşumda yeni yönetimde görev alacak yöneticilerimizde sözleşme yaptılar. Sözleşme süremiz yıl başına denk gelmesi için 26 ay olarak belirlendi. Bu sürecin sonucunda Performans, çalışma ve başarımızın durumuna göre, görev süresi bitmeden performans düşen, çalışma azmi kırılan yöneticilerde gerekirse görev süresi bitmeden değiştirilecektir." dedi.
Dr. Boyalı daha sonra görevlerinden ayrılan yöneticilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: