Görevliyi Sandalyeye Bağlayıp Kasadaki Paraları Gasp Ettiler

Sarıveliler ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna gelen şüpheliler, darp ettikleri görevliyi sandalyeye bağladıktan sonra, kasadaki paraları alarak kaçtı. 

Sarıveliler ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna gelen şüpheliler, darp ettikleri görevliyi sandalyeye bağladıktan sonra, kasadaki paraları alarak kaçtı. Alınan bilgiye göre, ilçe çıkışında bulunan akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, araçlarına yakıt aldıktan sonra, istasyon çalışanı F.M'yi darp ederek etkisiz hale getirdi. Şüpheliler, F.M'yi iple bir sandalyeye bağladıktan sonra başka bir odaya kilitledi. Ardından kasadaki 770 lira parayı alan şüpheliler, güvenlik kamerasının kayıt cihazı zannettikleri petrol istasyonunun otomasyon sistemini de alarak kaçtı. Bir süre sonra bağlandığı sandalyeden kendi imkanlarıyla kurtulan F.M, polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede akaryakıt istasyonun gelen polis, olay yerinde parmak izi çalışması yaptı. Gasp anı iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: