Görgü tanığı olay anını anlattı

Kızılay’daki patlamanın görgü tanıklarından Uğur Nacak isimli vatandaş, “Bir araç tamamen parçalanmıştı. Ardından, yan tarafta...

Kızılay’daki patlamanın görgü tanıklarından Uğur Nacak isimli vatandaş, “Bir araç tamamen parçalanmıştı. Ardından, yan tarafta bulunan üç araç daha alev aldı.” dedi.
Kızılay Kumrular Sokak’ta, Çankaya Kaymakamlığı önünde meydana gelen patlamada görgü tanığı Uğur Nacak, gördüklerini anlattı. Nacak, iki dakika önce patlamanın olduğu yerden geçtiğini belirterek, “Olay saat 11.10 sularında oldu. Büyük bir patlama sesi duyuldu. Sonra insanlar olay yerine doğru koşuşturmaya başladı. Bir araç tamamen parçalanmıştı, gri renkli bir araçtı.” diye konuştu.
İlk patlamanın ardından, bu aracın hemen yanında bulunan üç aracın daha alev aldığını aktaran Nacak, “Çevredeki tüm iş yerlerinin camları kırıldı. Büyük bir yangın çıktı.” dedi. Nacak, etrafta çok sayıda yaralı gördüğünü, itfaiye ekiplerinin kısa süre sonra olay yerine geldiğini aktardı.
Yakınlarda aynı zamanda bir okul bulunduğunu belirten Nacak, “Yaralılar arasında öğrenci görmedim. Daha sonra duyduğumuz kadarıyla, okulda gerekli tedbirler zaten alınmış.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz