Görme Engelli Market Sahibine Bıçaklı Gasp

Konya'da görme engelli market sahibini, boğazına bıçak dayayıp gasbeden şüpheli, olay yeri yakınlarındaki bir mahallede uyuşturucu alırken yakalandı.

Konya'da görme engelli market sahibini, boğazına bıçak dayayıp gasbeden şüpheli, olay yeri yakınlarındaki bir mahallede uyuşturucu alırken yakalandı. Merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesinde bulunan, görme engelli Mehmet Selvi'ye olduğunu belirledi. Çevrede araştırmalara başlayan polis, başka bir marketten sigara alarak Yeni Mahalleye doğru gittiğini tespit ettiği Fatih T'yi, Dedekorkut Sokakta uyuşturucu almak isterken yakaladı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, gasbettiği paranın 73 lirası bulundu. Yaklaşık 6 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu gözlerini kaybettiği öğrenilen market sahibi Mehmet Selvi, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüphelinin içeriye girip bıçağı boğazına dayadığını ve 100 lira istediğini söyledi. Selvi, parayı verdikten sonra kendisini yaralamak isteyen gaspçının hızla kaçtığını belirtti. Şüphelinin 4 gün önce de aynı markete gelip, kimliğini bıraktığı ve 10 lira borç aldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: