Görme Engelliler De Kur’an Öğrenebilecek

Kayseri İl Müftülüğü tarafından görme engellilere yönelik olarak Kur’an-ı Kerim kursu açıldı.Taşçıoğlu Kur’an Kursu’nda yaz...

Kayseri İl Müftülüğü tarafından görme engellilere yönelik olarak Kur’an-ı Kerim kursu açıldı.

Taşçıoğlu Kur’an Kursu’nda yaz kurslarının startını veren İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Kayseri’de bir ilke imza attıklarını belirterek, “Yaz Kur’an kurslarında görme engelli yavrularımıza Kur’an dersleri vermek için kurs açtık. Bu kurslarda özel kabartmalı Kur’an-ı Kerimlerle ders alacaklar” diye konuştu.

Maraşlıgil, “Görme engelli yavrularımıza din hizmeti verme konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kursa katılan öğrencilerden Atila Dinçaslan, kursun düzenlenmesinden memnun olduklarını söyleyerek, “Bizde kuran öğrenebiliriz. Görme engelliler bir şey yapamaz değil. Kuranı çok seviyoruz” diye konuştu.

Görme engelliler için açılan kurslara şu ana kadar 17 öğrenci kayıt yaptırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: