Görme engellilere bilgisayar desteği

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kaynağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Fon Kurulunca karşılanan “Hayata Bağlanıyorum”...

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kaynağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Fon Kurulunca karşılanan “Hayata Bağlanıyorum” Projesi kapsamında 7 görme engelliye bilgisayar hediye edildi. Engellilerin bilgisayar kullanımı için de gerekli desteğin sağlanacağı belirtildi.
Ceylanpınar Kaymakamlığı, Vakıf mütevelli heyeti tarafından yüzde 70 engelli olduğu tespit edilen 7 görme engelliye bilgisayarlarını dağıttı.
Hediyeleri engellilere sunan Kaymakam İlker Özerk Özcan, sosyal devlet olma özelliğini hatırlattı.
Sosyal devletin her alanda kendini gösterdiğini dile getiren Kaymakam Özcan, toplumun her kesimine yönelik projelerden birisinin daha hayata geçirilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz