Görmeyenler Kültür Ve Birleşme Derneğine Yeni Hizmet Binası

Nevşehir Belediyesi tarafından Necdet Ersan Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’nin ikinci...

Nevşehir Belediyesi tarafından Necdet Ersan Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’nin ikinci hizmet binasının anahtarı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından dernek başkanı Erol Mutlu’ya takdim edildi.

Nevşehir Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz günlerde Yeni Mahalle Necdet Ersan Parkı içerisinde başlanılan Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği hizmet binasının yapımı tamamlandı.

Hizmet binasının yapımının tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Hasan Ünver, derneğin anahtarını Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’ya teslim etti. Ünver, hizmet binasının istenilen düzeyde hizmet vermesi için yine Nevşehir Belediyesi olarak her türlü desteğin sağlanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Dernek ikinci başkanı Mahmut Sami Kemikkıran’ın da hazır bulunduğu törende konuşan Mutlu, Ünver’e derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Derneğin ikinci hizmet binası olarak önümüzdeki günlerde iç düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete kazandırılacağını belirti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: