Gör'ül'memiş loca

Eşi Okan Kurt ile birlikte Kenan Doğulu konserine giden Demet Akalın, Bostancı Gösteri Merkezi'ni 'gösteriş' merkezine çevirdi.

Demet'e özel loca kuruldu; masası donatıldı.

Demet Akalın yine şovunu yaptı. Eşi Okan Kurt ile birlikte Bostancı Gösteri Merkezi'nde Kenan Doğulu konserini izlemeye giden Demet, burada 'ilk'lere imza attı. Hiçbir konserde loca kurulmayan Bostancı Gösteri Merkezi, Demet ve eşi Okan için 'Bostancı Gösteriş Merkezi'ne dönüştürüldü. Öyle ki; Demet'e özel loca kuruldu, masa mezeler ve içeceklerle donatıldı, VIP hizmette sınır tanınmadı.

Gece boyunca Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla coşan Demet Akalın, neşeli halleri ile dikkatleri üzerinde toplarken; Okan Kurt sakinliğini korumaya çalıştı. Konsere gelenlerden bazıları locasında kahkahalar atan Akalın'a sert tepki gösterdi. "Bu ne görgüsüzlük?" diye soran izleyiciler, "Onların ne özelliği var ki, özel loca hazırlanmış? Sanatçı dediğin kendini yüksekte görmez" şeklinde konuştu.

Yasak olmasına rağmen konserde alkol alan Demet ve Okan çifti konsere değil de davete gelmiş gibiydi. Akalın'ın sürekli gülmesi ise çevredekilerin dikkatini çekti.
DEMET AKALIN - OKAN KURT (İŞTE O LOCA)
Takvim