(Görüntülü Haber)Gaziantep'te Park Halindeki 2 Otomobil Alev Alev Yandı

- GAZİANTEP'te, park halindeki 2 otomobil çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay, öğleden sonra Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi.

- GAZİANTEP'te, park halindeki 2 otomobil çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay, öğleden sonra Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Kime ait olduğu bilinmeyen boş bir alandaki 2 otomobilde yangın çıktığını görenler durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan yan yana park edilmiş otomobillere müdahale etti. İtfaiye erlerinin müdahalesiyle söndürülen yangının ardından her iki otomobil de kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri de kundaklama ihtimali üzerine çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: