Gösteri ve yürüyüş hakkımız engellenemez

Emek ve demokrasi güçlerinin yargılanan üye ve yöneticilerinin mahkemesi, bugün Saat:10.20'de Adana adliyesinde gerçekleştirildi.

Adana 10. Asliye Ceza Mahkemesinde emek ve demokrasi güçlerinin targılanan üye ve yöneticilerin mahkemesi bugün Saat:10.20'de Adana adliyesinde gerçekleştirildi.

Duruşma öncesi İnönü parkında toplanan demokratik kitle örgütleri ,adliye önüne yürüyüş yaparak, basın açıklaması yaptılar.

Yapıkan basın açıklamasına Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran KARACA ve Eğitim Sen Genel Merkez Eğitim Sekreteri Elif ÇUHADAR'da katıldı.

Adliye önünde yapılan basın açıklamasını kurumlar adına KESK dönem sözcüsü Dr. Tekin MÜJDE gerçekleştirmiştir. Açıklamadan sonra yargılananlar mahkeme salonunda duruşmaya katıldılar. Duruşma ,karar için 3 Kasım 2014 tarihine ertelenmiştir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: