Göynük'e Cezayirli Gelin

Bolu'nun Göynük ilçesinde yaşayan Sadık Metin, internette tanıştığı Cezayirli, hukukcu kızla ilçede düzenlenen düğünle dünya...

Bolu'nun Göynük ilçesinde yaşayan Sadık Metin, internette tanıştığı Cezayirli, hukukcu kızla ilçede düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Sevdiği kız için Cezayir'e giderek bir süre çalışan Metin, evlenme kararı aldıkları kız arkadaşıyla Türkiye’ye gelerek burada dünya evine girdi.

Sadık Metin ile Cezayirli Kerime Abdour, 2 yıl önce internette tanıştı. Göynük’lü Sadık Metin sevdiği kız için çalışmak üzere Cezayir’e gitti. Bir süre bu ülkede çalışan Metin, Hukuk Fakültesi mezunu genç kızı evlenmeye razı etti. Ailelerin de birbirini tanımasından sonra Abdour'u Türkiye'ye getirdi.

Reklam
Reklam

Çok mutlu olduğunu belirten Sadık Metin , "Tanıştık ondan sonra gidip ailesi ile tanıştık. Ziyaret ettik. Ailemle gidip orada bulunduk. Kendisi de razı oldu. Gelin olarak Türkiye'ye geldi." dedi.

Kerime Abdour’un ailesinden sadece ağabeyinin katıldığı düğün öncesinde ilçe merkezinde düğün konvoyu yapıldı. Cezayirli gelin Kerime Agdour, Türkiye'yi çok sevdiğini, her iki ülkenin de kardeş ve Müslüman olduğunu belirterek, "Sadık ile evleneceğim için ailem biraz tedirgindi. Türkiye'yi ve Türk insanını bilmedikleri için endişeleniyorlardı. Ancak Sadık'ı tanıdıkça ona güvendiler ve evlenmeme izin verdiler. Biz de Türkiye'ye gelerek evlendik. Çok mutluyum. Göynük'ü ve Bolu'yu çok sevdim. Kendimi bir filmin içinde hissediyorum. Burası insanların çok güzel olduğu bir şehir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: