Göynüklü Judoculardan Yaz Kampı

Göynük Belediyesi Judo Okulu sporcuları yaz kampı için Antalya Yolspor ve Konyaaltı Belediyespor judocuları ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl Milli Judocu Zehra Aslan yönetiminde Göynük Belediyesinin kendileri için hazırladığı spor salonunda çalışmalarına başlayan Göynük Belediyesi Judo Okulu, yaz kampında Antalya Yolspor ve Konyaaltı Belediyesporu ağırladı. Göynük Belediyesi Judo Salonunda üç gün süren kampta Judo Federasyonu Teknik Komite Üyesi aynı zamanda Yolspor ile Konyaaltı Belediyespor’u çalıştıran Murat Reis Şengün’de hazır bulundu. Judo Milli Takımının iskeletini oluşturan başarılı sporcularla üç günlük kamp için bir araya gelen Göynüklü Judocuların heyecanı görülmeye değerdi. Judocu büyüklerinin bilgi ve deneyimlerinden yararlanan ve bu yıl ilk defa katıldıkları Antalya İli Genelinde gerçekleşen müsabakalarda çeşitli dereceler elde eden Göynüklü Judocular gelecekte daha büyük başarılar için söz verdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: