Gözaltındaki Belediye Başkanından komplo iddiası

EDİRNE (İHA) - "İhaleye fesat karıştırmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" iddialarıyla gözaltına alınan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, bir komploya kurban gittiğini öne sürerek, "Ben asla yanlış yapmadım, kimseden para almadım" dedi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusu süren Sedefçi ve beraberindeki 16 kişi, Selimiye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Hastane girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sedefçi, "Ben namuslu ve şerefli bir insanım. Hayatımda hiç yanlış yapmadım. Mahkemede hesaplaşacağız. Şu anda sağlık kontrolüne geldim, sağlığım çok iyi. İnsani bir muamele görüyorum ve çok mutluyum. Asla yanlış yapmadım. Bir lira para almadım ve hesabını da vereceğim. Kesinlikle bu bir oyundur, koplodur. Ben kimseden para almadım. Bunu da ispatlayacağım. 'Aldı' diyen de şerefsizdir. Param ortada. Edirne'ye güveniyorum. 13 bin dolar param vardı işte. 25 milyar param var" dedi.

Reklam
Reklam

Yaptığı açıklama sırasında zaman zaman sinirlendiği gözlenen Başkan Sedefçi ve 16 kişi, sağlık kontrolünün ardından tekrar emniyete götürüldü.