Gözaltındaki MHP’liler sağlık kontrolünden geçirildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Diyarbakır mitinginde provokatif eylem yapacakları iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheli...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Diyarbakır mitinginde provokatif eylem yapacakları iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi.
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Diyarbakır’da düzenleyeceği mitingde provokasyon amaçlı olay çıkartacakları iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Erdem Karakoç ile Yusuf Ziya Arpacık'ın da bulunduğu 17 kişi, gece saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Adli Tıp Kurumu’nda kontrolleri yapılan şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Şüphelilerden biri, sağlık kontrolüne götürülüşü sırasında, “Önder Aytaç’a selam söyleyin, o her şeyi biliyor. Komplonun mimarı. Devletin başına devlet gelecek” şeklinde bağırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz