Gözler sahada, kulaklar Trabzon'da

Turkcell Süper Ligi'nde bitime 3 hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, yarınkendi sahasında Ankaraspor'u yenmek için mücadele edip, Fenerbahçe'ninTrabzonspor deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe'ye geride kalan haftada 4-0 mağlup olarak şampiyonluk yolundaki 3 puanlık avantajını yitiren ve liderliği tekrar ezeli rakibine kaptıran sarı-kırmızılılar, Ankaraspor'u Ali Sami Yen Stadı'nda yenerek, taraftarının moralini yükseltmek istiyor.

Sarı-kırmızılıların yarınki maçta gözleri Ali Sami Yen Stadı'nda, kulaklar ise Trabzon'da olacak. Fenerbahçe'nin zorlu Trabzonspor deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek Galatasaray'da, yeniden liderliğe yükselebilme umutları sürüyor.

Reklam
Reklam

Sarı-kırmızılı takım, Ankaraspor karşısına 5 oyuncusundan yoksun olarak çıkacak.

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Kamerunlu oyuncu Saidou, yine aynı maçta sarı kart cezalısı durumuna düşen Hasan Şaş ve sakat olan Ümit, Yalçın ve Orhan, takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Galatasaray'da, Ankaraspor karşılaşması öncesi 7 futbolcu ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ankaraspor'la yarın yapılacak karşılaşmada sarı-kırmızılı oyuncular Song, Tomas, Uğur, Mondragon, Sabri, Ayhan ve Necati sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta Beşiktaş ile oynanacak derbimücadelesinde forma giyemeyecekler.

Galatasaray'ın Ankaraspor karşısına, Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Sabri, Volkan, İliç, Ayhan, Necati ve Hakan muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma Digitürk Kanal 80'den naklen yayımlanacak.