Gözlerimizin Önünde Büyüyen Ünlülerin Değişimini Anlatan En İyi 19 GIF

Leonardo DiCaprio, Will Smith ve Usher gibi dünyaca ünlü pek çok ismin geçmişten bugüne akıl almaz değişimlerine şahit olun!

Kurtuluş Günü, İyi Günde Kötü Günde gibi izlenme rekorları kıran filmlerin beğenilen oyuncusu 35 yaşındaki Andrew Keegan yıllar geçtikçe güzelleşmiş. Bi olmuş sanki?

Kanadalı aktör ve seslendirme sanatçısı olan 37 yaşındaki Devon Sawa'yı Nikita, Sevimli Hayalet Casper, Son Durak gibi filmlerden tanıyoruz. Ergenliğin çirkin geçtiğinin kanıtı adeta!

Amerikalı 38 yaşındaki aktör Freddie Prinze Jr. 24 dizisiyle gönüllere taht kurdu. Scooby- Doo filminde de gördüğümüz yakışıklı gençliğinde de çok canlar yakmışa benziyor.

Bir dönem Dawson's Creek dizisiyle genç kızların göz bebeği olan James van der Beek 37 yaşında. Sanki hiç yaşlanmamış gibi değil mi?

1971 doğumlu ABD'li, Akademi ve Altın Küre Ödüllü aktör, şarkıcı, müzisyen ve şarkı sözü yazarı Jared Leto uzun saçlarından asla vazgeçmemiş.

38 yaşındaki oyuncu Joey Lawrence kaşlarını aldırmış ve bir dizi estetik operasyon geçirmiş. İki fotoğraf arasındaki 4 farkı bulunuz!

Joseph Gordon-Levitt, çocukluk yıllarından itibaren çeşitli televizyon dizileri ve filmlerle başarılı oyunculuk kariyerine sahip. Şuan 33 yaşında olan aktör hala çocukluğundaki kadar masum.

Bir Dawson's Creek yakışıklısı daha! Joshua Jackson şuan 36 yaşında ve çok ama çok daha yakışıklı. Kendisine en son Fringe dizisiyle tekrar hayran olduk.

Ergenken makarnadan saçlara sahip olan Justin Timberlake burnunu ve dişlerini yaptırıp kendisine pek çok kadını aşık etti. Şuan 36 yaşında çok başarılı bir müzik kariyeri var.

Titanic dizisiyle yıldızı parlayan ve her filmi olay lan 40 yaşındaki Leonardo DiCaprio çocukken bile parıldıyormuş.

48 yaşındaki Luke Perry, Beverly Hills dizisiyle hayatlarımıza girdiğinde çok yakışıklıydı. Yılların yorgunluğu yüzüne inmiş. Gerçi şimdilerde estetik operasyonlar geçirerek kaportayı toplatıyor.

İlk apaçilerden olan Mario Lopez gamzeleriyle tanınan bir televizyon ünlüsü. 41 yaşındaki Lopez en azından şimdilerde çok daha iyi giyiniyor.

Sahte Para filminden tanıdığımız 40 yaşındaki oyuncu Mark-Paul Gosselaar, üç adet de televizyon şovu yapmakta. Gosselaar, şu günlerde olgun bir adam olmanın ekmeğini yiyor.

34 yaşındaki oyuncu Rider Strong çocuklar tarafından çok seviliyor. Yüzünde gençliğinden kalma güven veren bir ifade var.

ABD'li oyuncu Ryan Phillippe, One Life to Love adlı dizide oynadıktan sonra 1990'ların sonunda ünlü oldu.

ABD'li 8 Grammy ödüllü R&B müzisyeni Usher en çok Grammy kazanan siyahi şarkıcılardan biri.

Oyuncu Will Friedle 38 yaşında. Saçları uzatsa tıpkı gençliği. Hiç değişmemiş maşallah.

Amerikan sinema oyuncusu, yapımcı ve rap müzisyeni Will Smith hala güler yüzlü.

Zachery Ty Bryan 33 yaşında olmasına rağmen daha yaşlı gözüküyor.