Gözlerinin önünde eşine otomobil çarptı

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti. Kanlar içinde yere yığılan eşini gören şahıs fenalık geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Omurtak Caddesi Çorlu Asri Mezarlığı önünde torunu ile birlikte yolun karşısına geçmek isteyen Aysel Güzel'e (70), İstanbul istikametinden şehir merkezi yönüne giden Ünsal Y. yönetimindeki 59 FZ 226 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Güzel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken kazayı gören eşi fenalık geçirdi. Fenalık geçiren kocaya ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Reklam
Reklam

Kaza anında Güzel'in yanında olan ve kazadan yara almadan kurtulan küçük torunu da olan biteni anlamaya çalıştı. Güzelin İstanbulda ikamet eden kızının yanına gitmek üzere otobüse binmek için yolun karşısına geçmek istediği kaydedildi. Kaza sonrası olay yerinde yaklaşık 35 metrelik fren izi oluştuğu belirtildi. Görgü tanıkları ise araç sürücüsünün süratli bir şekilde seyrettiğini öne sürdü.