Göztepe Başkanı Sepil'den Stat Açıklaması

Onur ATIŞ/İZMİR, Stadın tamamlanması halinde Göztepe'nin kalıcı başarılar elde edeceğini belirten Başkan Sepil, "Amacımız kendi ayakları üzerinde duran bir Göztepe yaratmak.

Onur ATIŞ/İZMİR, Stadın tamamlanması halinde Göztepe'nin kalıcı başarılar elde edeceğini belirten Başkan Sepil, "Amacımız kendi ayakları üzerinde duran bir Göztepe yaratmak. Bunun için tesis olmazsa olmazımız. Gürsel Aksel Tesisleri'ni de modernize edeceğiz. Buranın zemini için yurt dışından en iyi sentetik çimi getirip, tesise yüzme havuzu yapacağız" dedi.
A Takım'ın mevcut durumunu da değerlendiren Mehmet Sepil şunları söyledi:
"Teknik direktörümüz Metin Diyadin'le en kısa zamanda büyük başarılar kazanacağız. Kulüp başkanı olmasaydım bile her zaman Diyadin'i Göztepe'nin başında görmek isterdim. Ayrıca çok güçlü altyapıya da sahip olacağız. Koordinatörümüz Yüksel Can ve Metin Diyadin sık sık bir araya geliyor. A Takım'a birçok genç isim kazandırılacak. Sezonu da zirvede bitireceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz