Göztepe - Bursaspor maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe, yeni hocası Kemal Özdeş yönetiminde ilk sınavına Bursaspor karşısında çıkıyor.

Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe, evinde Bursaspor'u konuk ediyor.

Bayram Bektaş'la yollarını ayırdıktan sonra Kemal Özdeş yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Göztepe, 4 maçlık yenilgi serisini sonlandırıp üç puana ulaşmayı arzuluyor.

19 puanla 11. sırada yer alan Bursaspor ise geçtiğimiz hafta evinde aldığı 2-0'lık Antalyaspor yenilgisini Göztepe deplasmanında telafi etmek istiyor.

Maç
Göztepe - Bursaspor

Tarih
14 Aralık 2018

Saat
20:00


TV & İnternet Yayını


TV Yayını
beIN Sports 1

Reklam
Reklam

İnternet yayını
beIN Connect


Muhtemel 11'ler


Göztepe'de Kadu cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Adama Traore, Hakan Çinemre, Deniz Kadah, Kerim Atagan Kesgin ve Axel Ngando da bu maçta görev yapamayacak.

Bursaspor'da ise Furkan Soyalp ve Diafra Sakho'nun sakatlıkları devam ederken yeşil-beyazlı ekipte cezalı oyuncu bulunmuyor.

Göztepe: Beto, Titi, Gassama, Berkan Emir, Grillo, Alpaslan Öztürk, Borges, Andre Castro, Gouffran, Tayfur Bingöl, Cameron Jerome

Bursaspor: Okan Kocuk, Vergini, Ertuğrul, Latovlevici, Barış Yardımcı, Umut Meraş, Saivet, Badji, Tunay Torun, Allano Lima, Umut Nayır


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


  • Göztepe, Bursaspor ile Süper Lig'de oynadığı son beş maçın sadece birini kazanabildi (3B 1M) ancak bu tek galibiyet, geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmada geldi (2-1).

  • Süper Lig tarihinde Bursaspor'u konuk ettiği 17 maçın sadece dördünü kaybeden Göztepe (10G 3B), bu yenilgilerin üçünü 1-0'lık skorlarla aldı.

  • Göztepe deplasmanında çıktığı son sekiz Süper Lig maçında beş gol atabilen Bursaspor, ondan önceki üç karşılaşmada rakip filelere aynı sayıda gol göndermişti.

  • Süper Lig'de dört maçtır sahadan puansız ayrılan Göztepe, ligden düştüğü 1999-2000 sezonundan (Mart-Nisan 2000) bu yana üst üste beş yenilgi almıyor.

  • İç sahada oynadığı son altı maçın beşini kazanan Göztepe (1M), tek yenilgiyi son karşılaşmada aldı (0-2 ve Başakşehir).

  • Süper Lig'de oynadığı son üç maçın ikisini kazanan Bursaspor (1M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 15 karşılaşmada almıştı (7B 6M).

  • Bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda puan kaybetmeyen ve geri düştüğü maçlardan puan alamayan iki takımdan biri Göztepe (Alanyaspor ile birlikte).

  • Göztepe forması giydiği son üç Süper Lig maçında gol katkısı yapamayan Yasin Öztekin, bu süreçten önceki sekiz karşılaşmada dokuz gole doğrudan katkı sağlamıştı (7 gol & 2 asist).

  • Süper Lig'de sahaya çıktığı son altı maçta üç gol atan Iasmin Latovlevici, daha önceki 53 karşılaşmada aynı sayıda gol kaydetmişti.

  • Teknik direktörlük kariyerinde Göztepe'ye rakip olduğu yedi maçın dördünü kazanan Samet Aybaba (1B 2M), iki yenilgiyi geçen sezon Sivasspor'u çalıştırırken aldı.
Reklam
Reklam