Göztepe, Denizlispor'dan Fatih Yiğen'i Renklerine Bağladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Göztepe, Denizlispor'da forma giyen Fatih Yiğen'le 2 yıllık sözleşme imzaladı....

Bank Asya 1. Lig takımlarından Göztepe, Denizlispor'da forma giyen Fatih Yiğen'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Göztepe Kulübü'nden konuyla ilgili olarak açıklamaya göre, Fatih Yiğen futbola Kulaspor altyapısında başladı. Daha sonra Denizlispor altyapısına transfer olan Yiğen, profesyonel futbol yaşantısına Denizlispor’da adım attı. Yaklaşık 3 yıl Denizli Belediyespor’da kiralık olarak oynayan Yiğen, 2006 yılından bu yana Denizlispor formasını giyiyordu.

Göztepe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Yiğen, transferinin ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikle hem kendim hem de Göztepe camiası için bu transferin hayırlı olmasını diliyorum. Çok büyük ve çok köklü bir camiaya geldiğimin farkındayım. Göztepe için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah birlik beraberlik içinde bir takım olarak Süper Lig'e çıkarız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: