Göztepe-Giresunspor Notları

Onur ATIŞ / İZMİR, YILMAZ VURAL'A SEVGİ GÖSTERİSİ Göztepe’nin üst üste Elazığspor, Ümraniyespor ve Eskişehirspor maçlarından aldığı mağlubiyetlerin ardından Okan Buruk’un

Onur ATIŞ / İZMİR, YILMAZ VURAL'A SEVGİ GÖSTERİSİ
Göztepe’nin üst üste Elazığspor, Ümraniyespor ve Eskişehirspor maçlarından aldığı mağlubiyetlerin ardından Okan Buruk’un yerine göreve getirilen teknik direktör Yılmaz Vural, ilk kez Giresunspor müsabakasında taraftarların önüne çıktı. Bornova Stadı’na gelen 3000 kadar futbolsever Vural’a sevgi gösterilerinde bulundu.
TRİBÜNLERİ TEK TEK DOLAŞTI
Tribünleri teker teker dolaşan Yılmaz Vural, taraftarlara yumruk şov yaptı. Yaklaşık 100 Giresunspolu taraftar da kale arkasında karşılaşmayı takip etti.
3 DEĞİŞİKLİK YAPTI
Tecrübeli çalıştırıcı önceki hafta 4-0 kaybedilen Eskişehirspor maçının onbirinden ise 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Yılmaz Vural, cezaları biten Halil’i Sinan’ın, Tayfur’u ise Kobakhidze’nin yerine oynattı, Emre Can’ın yerine de Murat’a şans verdi. Yılmaz Vural, bu arada Kobakhidze ve Emre Can’ı sakatlıkları bulunmamasına rağmen 18 kişilik kadroya dahil etmedi. İzmir ekibinde kart cezalısı Hakan da maçı tribünden izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: