Göztepe Kalesinde Rekabet

Onur ATIŞ/İZMİR, Teknik Direktör Metin Diyadin, geçen sezon 2'nci Lig'de 34 maçın 33'ünde kalede Oğuzhan'ın görev aldığını hatırlatarak, "Oğuzhan kupada olağanüstü

Onur ATIŞ/İZMİR, Teknik Direktör Metin Diyadin, geçen sezon 2'nci Lig'de 34 maçın 33'ünde kalede Oğuzhan'ın görev aldığını hatırlatarak, "Oğuzhan kupada olağanüstü oynadı. İki kalecimiz de kaliteli. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Balıkesirspor maçında kime görev vereceğim netleşmedi" diye konuştu.
Oğuzhan'ın yılların tecrübesi olduğun vurgu yapan Diyadin, "Gökhan da Oğuzhan da ayrı meziyetlere sahip. Özetlersek, Göztepe kalesi emin ellerde" yorumunu yaptı.
Öte yandan maçın hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de sakatlıkları süren Ertuğrul ve Nahir Besara'nın takımla çalışmalara katılması yüzleri güldürdü. Stoper Barış'ın da ciddi bir sakatlığının olmadığı açıklanırken cezaları sona eren Leroy George ve Hakan Barış'ın takıma dönecek olması Balıkesirspor maçında Diyadin'in elini güçlendirdi. Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın bilet fiyatları da belli oldu. Kapalı tribün 25 TL, açık tribün ile misafir kale arkası 10 TL'den satışa çıktı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: