Göztepe Kupada Moral Depoladı

Onur ATIŞ / İZMİR, Bu galibiyet takımdaki olumsuz havayı yok etti. Cumartesi günü ligde Mersin İdmanyurdu'nu da yenerek tekrar çıkışa

Onur ATIŞ / İZMİR, Bu galibiyet takımdaki olumsuz havayı yok etti. Cumartesi günü ligde Mersin İdmanyurdu'nu da yenerek tekrar çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.
Kupa müsabakalarından ligde az süre alan oyunculara görev verdiği dile getiren genç teknik adam, "Her futbolcumun hazır olmasını istiyorum. Kimse kendini yedek hissetmemeli, herkes her an görev yapabilecek kapasitede olmalı. Tüm futbolcularımın performansından memnunum" dedi.
Öte yandan Göztepe, Mersin İdmanyurdu ile en son 2003-2004 sezonunda yine TFF 1'inci Lig'de karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar İzmir'de rakibiyle 0-0 berabere kalırken, deplasmandaki müsabakayı ise 4-0 kaybetti. Göztepe, Mersin İdmanyurdu ile evinde oynadığı son 5 maçta ise yenilgi yüzü görmedi. Göztepe'dez orlu maç öncesi sakat ya da cezalı bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: