Göztepe Nefes Aldı

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de deplasmanda uzatma bölümünde attığı golle Manisaspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, ligde 6 hafta sonra

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de deplasmanda uzatma bölümünde attığı golle Manisaspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, ligde 6 hafta sonra düşme hattından çıktı.

Ligde İzmir derbisinde oyunun son bölümünde attığı golle Karşıyaka'yı 3-2 mağlup ettikten sonra dün Manisaspor'u yine son dakikalarda bulduğu golle 1-0 yenen Göztepe, üst üste 2. galibiyetle puanını 29'a yükseltti.

Bu galibiyetle ligde 6 hafta sonra düşme hattından çıkan Göztepe, gelecek hafta cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyeceği müsabakada Şanlıurfaspor'u konuk edecek.

Reklam
Reklam

Rakibini mağlup etmesi durumunda Şanlıurfaspor ile puanlarını eşitleyecek Göztepe, ilk devrede de rakibini yendiği için sezon sonunda olası puan eşitliği halinde sıralamada Şanlıurfaspor'u geride bırakmayı garantileyecek.

Göztepe'de sarı kart cezalısı Şaban Genişyürek, gelecek hafta takımdaki yerini alamayacak.

-Kalan maçlar-

Ligde kalan 7 haftada lige tutunma mücadelesini sürdürecek Göztepe, gelecek hafta Şanlıurfaspor'u konuk ettikten sonra Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D) ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.

-Paulinho, ilk golünü attı-

Göztepe'ye ara transfer döneminde dahil olan ve dün 3. maçına çıkan Paulinho, Türkiye'deki ilk golünü Manisaspor'a attı.

Transfer olduktan sonra cezası ve sakatlığı nedeniyle bir süre forma giyemeyen Portekizli futbolcu, oyuna sonradan girdiği müsabakada kritik bir gol kaydetmiş oldu.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz