Göztepe, Şanlıurfa’ya Gidiyor

Göztepe, PTT 1. Lig’in 11. haftasında Cumartesi günü saat 14.00’te deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı maç...

Göztepe, PTT 1. Lig’in 11. haftasında Cumartesi günü saat 14.00’te deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı maç için bugün yola çıkıyor.

Göztepe, dün İnciraltı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla İzmir’deki Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yapılan antrenmana sakat olan oyuncular Onur Bektaş ve kaleci Kazım Sarı takımdan ayrı çalışırken, antrenmanı sakatlığı sebebiyle yarım bırakan oyuncu Theo Weeks’in durumu yapılan tetkikler sonucu netlik kazanacağı belirtildi.

Bu arada Cumartesi günü oynanacak zorlu karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Özgüç Türkalp’in yöneteceği, yardımcılıklarını ise Özgür Fatih Kalaycı, İlyas Emektar ve Ömer Faruk Ocak’ın yapacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: