Göztepe Taraftarları Kulüp Binasına Saldırdı

Göztepe'nin, PTT 1. Lig'inde kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 mağlup olarak Spor Toto 2. Lig'e...

Göztepe'nin, PTT 1. Lig'inde kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 mağlup olarak Spor Toto 2. Lig'e düşmesi sonrası, Göztepe taraftarları kulüp binasını bastı.

Göztepe'nin, PTT 1. Lig'inde kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 mağlup olarak Spor Toto 2. Lig'e düşmesi sonrası, Göztepe taraftarları kulüp binasını bastı. Konak ilçesi Güzelyalı semtinde bulunan kulüp binasının önüne gelen öfkeli Göztepeli taraftarlar, kulüp binasını şişe ve taş yağmuruna tuttu. Kulüp binasına zarar veren öfkeli taraftarlar bina önündeki yolu trafiğe kapatarak yolda ateş yaktı.

Reklam
Reklam

Olaylara müdahale etmek isteyen polis ekipleri yetersiz kalınca olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Polis, yangını söndürmek için gelen itfaiye ekiplerini de bölgeye yaklaştırmayan taraftarlara, TOMA araçlarından tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Öfkeli taraftar gurubu da polise taş ve şişe fırlattı. Taraftarlar, polisin müdahalesinin ardından Güzelyalı ara sokaklarına dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: