Göztepe'de Bayram Bektaş gitti, Kemal Özdeş geliyor

Süper Lig ekibi Göztepe, Teknik Direktör Bayram Bektaş'la yolların ayrıldığını duyurdu. İzmir ekibi, Kemal Özdeş'le prensip anlaşmasına vardı.

Süper Lig'de zor günler geçiren ve üst üste aldığı yenilgilerle dikkat çeken Göztepe'de teknik adamla yollar ayrıldı.

Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın Sivasspor maçından sonra istifasını verdiği ve istifanın kulüp tarafından kabul edildiği ifade edildi.

Ligde oynadığı son dört karşılaşmadan da yenilgiyle ayrılan Göztepe, 15 hafta sonunda topladığı 18 puanla 12. sırada yer alıyor.

Daha önce Elazığspor, Gazişehir ve Ümraniyespor'u çalıştıran 44 yaşındaki teknik adam, 2018-19 sezonu başında İzmir ekibine imza atmıştı.

Reklam
Reklam

''Kemal Özdeş'le prensip anlaşmasına vardık''

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayram Bektaş'ın istifa kararının ardından bu teklifi kabul ettiklerini hatırlattı. Bayram Bektaş'ın son derece düzgün bir insan olduğunu kaydeden Papatya, "Adam gibi geldi, adam gibi gitti. Maalesef futbol böyle." dedi.

Papatya, Bektaş'ın yerine gelecek isimle ilgili olarak da Kemal Özdeş'le bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Kendisiyle bir ön görüşme yaptık ve prensip anlaşmasına vardık, yarın sözleşme imzalayacağız." ifadelerini kullandı.