Göztepe'de Özcan Kızıltan dönemi sona erdi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kızıltan'ın kulüpteki görevinden affını istediği belirtildi. Bu isteğin, gelişen şartlar gözününde bulundurularak yönetim kurulu tarafından uygun gürüldüğü ifade edildi.
Açıklamada şöyle denildi: "Özcan hocamız, görev süresince kulübümüze karşılığı ödenemeyecek çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Geçen sezon kendisiyle kazandığımız şampiyonluk, kulübümüzün ve Türk futbolunun sayfalarına altın harflerle yazılmıştır. Bank Asya 1. Lig'de yaşadığımız bu geçiş sürecinde yaptığı katkılardan dolayı da kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Türk futbolunda çok önemli bir model olma yolunda sürekli gelişen ve büyüyen bir ivmeyle yoluna devam eden Göztepemiz'de, çok önemli bir yapı taşı olarak kulübümüzün şanlı tarihi içinde yerini almıştır. Kendisine kişiliğiyle, davranışlarıyla ve teknik adamlıkta göstermiş olduğu katkılarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunarken bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyoruz."
Özcan Kızıltan da Göztepe’de çok güzel günlerinin geçtiğini söyledi. Geçen yıl şampiyonluk yaşadığını, bu sene de güzel işler yapmak istediklerini ancak kolay olmadığını belirterek, "Özellikle ligin başından bu zamana kadarki süreçte. sakatlıklarla ilgili büyük sıkıntılar yaşadık. Alınan sonuçlar, bizleri ve taraftarımızı haklı olarak mutlu etmedi. Kimseye kırgın değilim. Başta Başkanımız Sayın İmam Altınbaş, Futbol Direkörümüz Ali Gültiken, Başkan Vekilimiz Serdar Samur ve kulüp personelimize, bana gösterdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Göztepe’nin ilerleyen süreçte çok daha iyi noktalarda olacağına canıgönülden inanıyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz