Göztepe’de Sessizlik Bozuluyor

Spor Toto 2. Lig'e düşmesinin ardından sessizliğe bürünen Göztepe'de Kulüp Başkanı İmam Altınbaş'ın sessizliğini bu...

Spor Toto 2. Lig'e düşmesinin ardından sessizliğe bürünen Göztepe'de Kulüp Başkanı İmam Altınbaş'ın sessizliğini bu hafta yapacağı bir açıklama ile bozacak.

Altınbaş'ın Göztepe’nin holding bünyesinde kalacağını duyuracağı öğrenilen basın açıklamasın da ayrıca kardeşi Hüseyin Altınbaş'ı da başkan olarak atayacağı belirtildi. Başkanlık koltuğuna oturmasından sonra ise Hüseyin Altınbaş'ın, zamanının büyük bir bölümünü İzmir'de geçirip, kulübün sorunlarına direk yerinde müdahale edeceği öğrenildi.

YOLLARI AYIRIYORLAR

Reklam
Reklam

Göztepeli taraftarların, ligden düştükten sonra büyük tepki gösterdiği isimler olan Başkanvekili Sabri Sadıklar ve teknik direktör Kemal Kılıç’a teşekkür edilerek yolları ayrılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: