Göztepeli Hasan Oldum

Onur ATIŞ/İZMİR, Eskişehir caddelerinde arabasıyla Göztepe marşları çalarak gezdiğini ifade eden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Eskişehir'de beni artık Göztepeli Hasan

Onur ATIŞ/İZMİR, Eskişehir caddelerinde arabasıyla Göztepe marşları çalarak gezdiğini ifade eden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Eskişehir'de beni artık Göztepeli Hasan olarak tanıyorlar. Kulüpler anlaşırsa önümüzdeki sezon PTT 1'inci Lig'de de sarı kırmızılı formayı giymek isterim" dedi.
Teknik direktör Metin Diyadin'in de yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Hasan Hüseyin, bu sezon Göztepe'de 13 maçta görev yaptı, 1 gol attı.
Öte yandan yurt dışında yaklaşık 10 gündür futbolcu izleyen Metin Diyadin'in yarın İzmir'e geleceği açıklandı. Fransa, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Sırbistan ve Polonya'da temaslarını sürdüren Diyadin'in en son Fransız Saint-Etienne'de oynayan orta saha oyuncusu Landr N'Guemo'yu izlediği bildirildi. Ancak 29 yaşındaki futbolcu için 600 bin Euro istenmesi görüşmeleri tıkadı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: