Göztepe'ye Hentbolda Çifte Sancı

İZMİR, Kasumovic'in sağ ayak tarak kemiğinde ödem oluştuğu, Lojanicic'in de sol omzundan sorun yaşadığı, iki oyuncunun takımdaki yerlerini alamayacağı bildirildi.

İZMİR, Kasumovic'in sağ ayak tarak kemiğinde ödem oluştuğu, Lojanicic'in de sol omzundan sorun yaşadığı, iki oyuncunun takımdaki yerlerini alamayacağı bildirildi. Antrenör Adnan Öztürk, takımının 2 önemli eksiğine rağmen Merzifon Belediyespor'u yenip 3'üncü basamaktaki yerlerini koruyacaklarını söyledi. Rakiplerinin 27 puanla 5'inci sırada olduğunu hatırlatan Öztürk, şöyle devam etti:
"1 puan farkla rakibimizin iki basamak önünde yer alıyoruz. Maçımızı kazanarak avantajı elimize geçirmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Gelecek sezon bir defa daha Eurochallenge Cup'ta mücadele etmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz