GP'li adaylardan esnaf birliği'ne ziyaret

İZMİR (İHA) - Genç Parti milletvekili adayları ile yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Mehmet Ali Susam ile görüşen adaylar, Türkiye'de esnaf ve sanatkarın kötü yönetim ve ağır vergiler nedeniyle kepenk kapatmak zorunda kaldığını söylediler.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretine Genç Parti İl Başkanı Veli Demirel, milletvekili adayları ile parti yöneticileri katıldı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Susam ve oda başkanları ile görüşen, partilerinin esnaf ile ilgili projelerini anlatan Genç Parti adayları, yeni bir parti olmalarına rağmen Türkiye'nin ve esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm için projelerle geldiklerini söylediler. Genç Parti İzmir İl Başkanı Veli Demirel, "Ağır vergiler yüzünden bazılarının kepenk kapattığı, bazılarının ise iflas etme noktasına gelen esnaf ve sanatkarın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Genç Parti iktidarında bu sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Susam ise, Genç Parti'nin kısa sürede büyümesinin Türk siyasetinde önemli bir gelişme olduğunu vurgulayarak, "Genç Parti kısa sürede iyi yol almıştır. Esnaf ve sanatkar teşkilatı olarak sizi yakından izliyoruz" dedi.