Graffitiler Sahipsiz Sokak Hayvanları Için

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, "Evcil Hayvanların Evi Sokaklar Değildir" sloganıyla düzenleyeceği etkinlikte Türk ve Alman sanatçılar, Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi'nin duvarlarını

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, "Evcil Hayvanların Evi Sokaklar Değildir" sloganıyla düzenleyeceği etkinlikte Türk ve Alman sanatçılar, Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi'nin duvarlarını graffiti sanatıyla süsleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 13-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek graffiti etkinliği, Hayvanat Bahçesi içindeki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde yapılacak. Etkinlik boyunca, Türk ve Alman sanatçılar, bakımevinin duvarlarını graffiti sanatıyla renklendirecek.

Reklam
Reklam

Sanatçıların bu çalışması sırasında merkezi Almanya Stuttgart'ta bulunan Care-4-Life E.V. Hayvanları Koruma Derneği aracılığıyla bakımevinde barındırılan hayvanlar özel eğitimden geçirilecek. Bu çalışmaya ek olarak, Dog Connection Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe katılan vatandaşlara "Köpek gezdirme" eğitimi verilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara başarı belgesi sunulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak eğitim programına 18-35 yaşları arasındaki vatandaşlar başvurabilecek. Eğitim programına katılmak isteyenler, kişisel ve iletişim bilgilerini veteriner@antalya.bel.tr adresine 7 Şubat'a kadar gönderebilecek.

Eğitime katılacak kişi sayısı 30 ile sınırlı olacak.

Muhabir: Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: