Grand Prix Samsun 2013'te Açılış Seremonisi

Samsun’un ev sahipliğindeki prestijli judo organizasyonu Grand Prix Samsun 2013 müsabakalarının açılış seremonisi, Gençlik ve...

Samsun’un ev sahipliğindeki prestijli judo organizasyonu Grand Prix Samsun 2013 müsabakalarının açılış seremonisi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Uluslararası Judo Federasyonu Başkanı Marius Vizer'in de katılımıyla yapıldı.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan seremoninin açılış konuşmasını yapan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Grand Prix’i Türkiye’ye kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Uluslararası Judo Federasyonu Başkanı Marius Vizer ise, “İstanbul yolunda 2020 Olimpiyatları için Türkiye’ye iyi şanslar ve başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Dünya Judo Federasyonu'na ev sahipliği yapmanın gururunu taşıdığını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “40 ülkenin judocularına ev sahipliği yapıyor olmanın gururunu taşıyorum. 2020 olimpiyat adayı İstanbul'un olimpiyat sürecini yöneten bakan olmanın da gururunu yaşıyorum. Bütün bu adımları atarken arkamızda siz değerli Samsunluların maddi manevi gücünü hissediyorum. 2020 Olimpiyatlar için sloganımız, medeniyetler arasında köprüler kurmak, kıtalar arasında köprüler kurmak, bugünle yarın arasında köprüler kurmak. İnançlar arasında köprüler kurmak. İstanbul ve Türkiye bunu hak ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından müsabakaların resmi açılışı yapıldı. Daha sonra program Miras Halk Oyunları'nın gösterisiyle devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: