Gravesen'e Celtic de talip

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Thomas Gravesen'e, İngiliz takımlarının ardından şimdi de İskoçya Premier Lig Şampiyonu Celtic talip oldu.

İskoçya'nın güçlü takımlarından Celtic'de Teknik Direktör Gordon Strachan, Real Madrid'de forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Gravesen'le ilgilendiklerini açıkladı. Strachan, 30 yaşındaki yıldız oyuncunun, öncelikli olarak transfer etmek istedikleri futbolcular arasında yer aldığını da ifade ederek, transfer görüşmeleri hakkında bilgi verdi. Strachan, konuyla ilgili olarak Daily Record'a yaptığı açıklamada, Thomas Gravesen, transferde öncelikli hedeflerimizden birisidir.

Reklam
Reklam

Ancak, Danimarkalı oyuncu için 3 ya da 4 kulübün daha transfer girişimlerinde bulunduğunu biliyoruz. Ancak ümit ediyorum ki önümüzdeki hafta ya da daha erken bu transfer sonuçlanacak. Gravesen, Glasgow'a gelmeye pek sıcak bakmıyor. Tabii ki Gravesen gibi yıldız oyuncular İskoçya'da Celtic yerine, İngiltere Premier Lig'de oynamak isterler. Ancak, Celtic, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek ve bu Gravesen için önemli bir seçenek olabilir" dedi. Strachan, Real Madrid'in transfer önerilerine sıcak baktığını ancak, futbolcunun fiyatı konusunda net bir açıklamanın olmadığını, buna rağmen çeşitli söylentilerin olduğunu da sözlerine ekledi.

Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Thomas Gravesen, Real Madrid antrenmanında Brezilyalı oyuncu Robinho'yla kavga edince, teknik direktör Fabio Capello tarafından gözden çıkarılmıştı. Gravesen, daha önce yaptığı açıklamalarda İngiltere'de futbol oynamak istediğini açıklarken, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Newcastle United'ın Gravesen için devrede olduğu ifade ediliyor.

Reklam
Reklam