"gravür Tadında Manisa" Projesi Beğeni Topladı

Salihli Türk Birliği Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve Manisa’nın tarihi ve kültürel değerlerinin yer...

Salihli Türk Birliği Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve Manisa’nın tarihi ve kültürel değerlerinin yer aldığı “Gravür Tadında Manisa” projesine Ak Parti Manisa Milletvekilleri muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ hayran kaldılar.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve eşlerinin büyük ilgi gösterdikleri sergi hakkında görüşlerini dile getiren AK parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş; “251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında Salihli Türk Birliği Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Gravür Tadında Manisa projesiyle üstün bir başarı göstererek birbirinden önemli eserlere imza atmışlar. Proje kapsamında Tarihi ve kültürel değerleriyle Manisa’nın sembolleri olan değerlerimizi öğrencilerimiz ‘Gravür Tadında Manisa’ projesi adı altında toplamışlar. Bu değerlerimizin resimlerini üzerlerinde siyah tükenmez kalemle işleyerek farklı tarihi eserleri işlemişler. İşte bu yaşadığınız bölgeye sahip çıkma ruhudur, işte bu vatanseverlik ruhudur. Gençlerimizi kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

AK parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ biz gençlerimize, gençlerimizde bize güveniyorlar. Başarıya ulaşmanın yegane anahtarı güven, çalışkanlık, üretici ve ahlaklı olmaktan geçiyor. Bunlar olunca başarılamayacak hiçbir şey kalmıyor. ‘Gravür Tadında Manisa’ projesinin Manisa’nın tanıtımında çok büyük katkısı olacağına inanıyorum. Gençlerimizi canı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: