Grekoromende Güreştirdiler, Serbettte Izin Vermediler

Dünyaca ünlü Türk güreşçi Hamza Yerlikaya’nın federasyon başkanlığına gelmesinin ardından ilk önemli sınavlar başarı ile...

Dünyaca ünlü Türk güreşçi Hamza Yerlikaya’nın federasyon başkanlığına gelmesinin ardından ilk önemli sınavlar başarı ile geçildi.

İstanbul’da yapılan Uluslararası Vehbi Emre Grekoromen Güreş Şampiyonası ve Ankara’da yapılan Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası Türk güreşçilerinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Gerek Vehbi Emre ve gerekse Yaşar Doğu turnuvalarında güreşen millilerimiz takım halinde birincilikler elde ederken bireysel olarak ta çok sayıda madalya kazanıldı.

Ancak şampiyonalarda güreşenler kadar güreşmeyenler de dikkatlerden kaçmadı. Yeni federasyon aldığı karar gereği Türkiye şampiyonalarında güreşmeyen isimleri turnuvada mindere almazken çifte standart uyguladı.

Reklam
Reklam

Grekoromen stilde büyük başarılar elde eden ancak Türkiye şampiyonasına katılmayan Selçuk Çebi, Vehbi Emre’de güreştirilirken, aynı şekilde son yıllardaki önemli madalya isimlerinden serbestteki son olimpiyat şampiyonlarından Ramazan Şahin ise mindere çıkarılmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: